Дякуємо організаторам Всеукраїнського конкурсу Fashion Globus Ukraine “Прорив легкої промисловості”

✨Щиро вдячні організаторам Всеукраїнського конкурсу Fashion Globus Ukraine “Прорив легкої промисловості” Президентці ГС “НГПЛУ Fashion Globus Ukraine” Голді ВИНОГРАДСЬКІЙ та Президентці ГО «Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти» Катерині МІРОШНИЧЕНКО за творчу атмосферу збереження національних традицій та сучасний погляд на наше історичне минуле, зачарування Україною.
Дякуємо організаторам за подарунок – парогенератор, який стане в нагоді у пошитті нових колекцій.
🔶 Творчий колектив «Галатея» освітнього закладу презентував колекцію одягу «На межі», в якій закодовані слова Віри, Надії, Любові. Кожен з п’яти образів несе свій структурований посил і свої слова – звернення, та об’єднані вони загальною стилістикою, загальним посланням до кожного: те, що ще вчора здавалось межею сил, сьогодні має безмежну силу прояву.
💙💛 На межі/Na mezhi це про час і про географічні межі, про молитву і захист, про ідентичність і її трансформацію, про безмежну любов і силу духа.
На межі/Na mezhi це про Нас, таких слабких і сильних, таких згорьованих і щасливих, таких самотніх і згуртованих, таких невимовно живих, таких, що Живуть На Межі.