Наші перукарі – учасники “Work shop”

Наші здобувачі освіти за професією “Перукар (перукар-модельєр)” 💇‍♀️ стали учасниками “Work shop” з практичним відпрацюванням навичок роботи по фарбуванню волосся у комерційній салонній техніці. “Hand” – це ідеальний вибір для тих, хто хоче вивчити професійні технології фарбування волосся. Показ проводив кваліфікований і досвідчений технолог Катерина ЖАРА.
💫 Техніка фарбування волосся “Hand” (ручне фарбування) полягає в тому, що фарба наноситься на волосся вручну, без використання шаблонів. Це дозволяє створити природний, м’який ефект, який може бути більш плавним і менш контрастним, ніж інші техніки, такі як балаяж або омбре. Ця техніка може бути використана для створення різних ефектів: від натуральних підсвічувань до більш виразних кольорових комбінацій. Не забувайте про те, що правильний догляд за фарбованим волоссям дуже важливий для збереження його кольору і здоров’я.
😎 Хто хоче стати справжнім професіоналом у перукарсткій галузі, повинен весь час навчатися та оволодівати прогресивними навичками роботи.
👏🏻 Дякуємо Світлані та Івану ОКСЕНЧУК, керівникам компанії “Nice me”, за багаторічну співпрацю з нашим закладом та надання можливості здобувачам освіти і майстрам виробничого навчання постійно підвищувати кваліфікацію.
👍🏻 Ірині СТРОГІЙ, керівнику навчальної студії, щиро вдячні за теплу дружню атмосферу та організацію проведення навчання.