Новорічна казка у ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»

Безперечно, серед усіх днів, що є у році, саме передноворічний час є найказковішим та найчарівнішим. Саме тоді дорослі і діти щиро вірять у дива, котрі стають реальністю і саме тоді збувають найпотаємніші мрії і бажання. Атмосфера переповнена затишком і теплом, незважаючи навіть на холодну погоду за вікном, а запах помаранчевих фруктів та зеленої новорічної красуні розповідають про те, що незабаром свято постукає у двері…

Новий рік – це свято котре завжди хочеться зустрічати у теплому родинному колі, поряд із друзями, родичами, найріднішими для нас людьми… Проте для ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» це ще одна хороша можливість стати одним цілим, поринути у святкову атмосферу Нового року.

Святкування Нового року у стінах нашого навчального закладу завжди схоже на казку. Скрізь усміхнені і завжди доброзичливі обличчя учнів та педагогічного колективу, креативні побажання, новорічні вогні…та обов’язково позитивний настрій у кожного.

Щороку усі з нетерпінням чекають новорічного свята у рідних стінах закладу. Адже, у цей час, учні задіяні до творчих пошуків, аби разом подарувати незабутню маленьку новорічну виставу. Новий рік – це маленька нагода зробити світ трішечки добрішим та забути про усі негаразди та буденні проблеми.

Учні, які виступали на святі подарували всім присутнім безліч позитивних емоцій.

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим 2018-м роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Нехай у новому році Ви відчуєте турботу та тепло друзів і близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим Роком !