Виховна година на тему: Енергозбереження – запорука успішного майбутнього країни!

30 січня 2018 року  класним керівником Шевченко В.С. було проведено виховну годину на тему: Енергозбереження – запорука успішного майбутнього країни!

Метою заходу було сформувати в  учнів уявлення про  енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв, сприяти вихованню активної життєвої позиції, почуття власної причетності до загальної справи, зокрема до проблем країни.

Під час виховної години учні групи № 31 пригадали види енергії, простежили шлях енергії від природних копалин до своєї домівки, зазначили, що понадмірне використання енергоресурсів несе загрозу стану економіки та довкілля України. В малих групах обговорили шляхи  енергозбереження та запропонували заходи, спрямовані на економію енергоресурсів.

Наприкінці заходу був зроблений висновок: набагато простіше й дешевше зберігати тепло й електроенергію, ніж потерпати від протягів, вогкості і холоду у власній домівці. Можна зробити свій побут комфортнішим та підвищити рівень життя, якщо бути енергозаощадливими.