Підсумки проведення тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

З 26 лютого по 3 березня в училищі відбувся тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін під гаслом: «Весна чарівниця, немов би цариця. По світу ідекрасу нам несе».  Мета його –  прищеплювати любов до рідного краю. До народної мудрості; вчити бачити красу і гармонію навколишнього світу; розвивати спостережливість, увагу, пам’ять, зв’язне мовлення; виховувати любов і пошану до традицій.

В рамках тижня викладачами та учнями училища проведено ряд навчально-виховних заходів.

26 лютого розпочався тиждень фотоконкурсом серед учнів навчального закладу на тему «Жінки в історії України». Тютюнник І. С. запропонувала учням на конкретних прикладах розкрити роль жінки в історії України. В понеділок також розпочався міжнародний творчий конкурс «Вірш, лист до мами» , який тривав протягом тижня. Координатор: Дарницька О. В.

Одне із основних завдань викладача економіки сьогодні – це підвищення фінансової грамотності учнів ПТНЗ. Тому у рамках предметного тижня Федін Л.М. запропонувала учням обговорення  «Правила користування платіжною банківською карткою». В умовах сьогодення шахрайські схеми постійно вдосконалюються, змінюються, а обізнаність у цій справі – запорука уникнення небажаних наслідків.

27 лютого конкурс «Кращий знавець англійської мови», провели викладачі Косенко О. П. та Ревенко Т.В. Тетяна Василівна провела також виховний захід «Батьки і діти».

28 лютого вікторину «Поезія – це завжди неповторність», провела Шерстюк Л. В. Протягом кількох днів у кабінеті № 18, Федін Л.М. проводила виставку «Жінки – відомі вчені-економісти». Учні мали змогу дізнатися про вклад жінок у розвиток економіки як науки в усьому світі. Учні переконалися, що тендітні жінки можуть продемонструвати силу розуму у сфері економіки.

01 березня викладач української мови та літератури  Дарницька О.В. провела всеукраїнську українознавчу гру «Соняшник-2018», а Петровський С.Г. презентував історичний калейдоскоп.

2 березня екскурсія до майстерні художника « ЇЇ Величність Мадонна»,  була організована  Шерстюк Л. В. Учні груп №20,31,14,34 взяли участь і завітали до майстерні митців Леонардо да Вінчі, Рафаеля Санті,Тараса Шевченка, які змогли в образах мадонни передати і блиск небесної краси, і духовну велич жінки-матері, коханої.  Позакласний захід «Чайна вечірка», провела Косенко О. П.

3березня пройшло теж по-особливому. У доброзичливій і піднесеній атмосфері було проведено Всеукраїнський інтерактивний учнівський конкурс  юних суспільствознавців «Кришталева сова – 2018» з економіки. Конкурс «Кришталева сова» надає можливість учням самостійно та добровільно випробувати свої знання в  галузі суспільствознавства у  невимушеній формі. Всеукраїнський учнівський конкурс юних суспільствознавців «Кришталева сова-2018», провела Федін Людмила Миколаївна.

 

Тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін був цікавим, насиченим та корисним і для учнів, і для викладачів.