Училище гостинно зустрічало абітурієнтів

17 квітня 2018 року  ДПТНЗ “Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну” гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі училища. Тут були наочно продемонстровані результати педагогічної майстерності колективу та вміння учнів.

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду відеофільму, який ознайомив присутніх з  сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку училища.

Захід продовжився у актовій залі. З вітальним словом до гостей звернувся директор ДПТНЗ “Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну” Сергій Володимирович Сікірніцький, який розповів про професії, які надає училище, переваги навчання, структуру та основні здобутки навчального закладу.

Після офіційної частини всі присутні, розділившись на окремі групи, відвідали виробничі навчальні майстерні освітнього закладу. У нас достатньо спеціалізованих майстерень, верстатів та обладнання. Училище має можливість готувати фахівців на рівні сучасних вимог і володіє потужною матеріально-технічною базою.

 

День відкритих дверей у ДПТНЗ “Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну” — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутніми учнями. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне учнівське життя і уявити себе частиною нашої великої  родини!