I тур конкурсу художньої самодіяльності «Дебют першокурсника» в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну

«Дебют першокурсника» – захід, з якого починається життя в нашому закладі. Ця найяскравіше і значиме свято в житті учнів-першокурсників нашого закладу. Першокурсник, як повноправний учень, готується до найпершого і, напевно, до самого відповідального заходу учнівського життя, де він може і себе показати, і на інших подивитися.

Дебют першокурсника – це конкурс талантів новоприбулих учнів  у наш навчальний заклад. Свої здібності учні показують в різних напрямках: вокальний; хореографічний; артистичний тощо. Це яскрава і пам’ятна подія, якої з нетерпінням чекають не тільки дебютанти конкурсу, а й учні старших курсів, а також педагогічний колектив  навчального закладу.

01 листопада 2018 року розпочався I тур конкурсу художньої самодіяльності «Дебют першокурсника» в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну. Саме цього дня дебютували гр.10 та гр.12.

Розпочала програму гр.10 танком  «Alien I Fifth Harmony-Reflection Choreography by Euanflow»  у виконанні Глущенко Ю., Шкриль А., Глушкової С.. Виконання пісень «Загублений рай» від Гончарової О., «Плакала», «Більше гламуру» від всіх учасників  розкрили пісенні таланти учнів. Читанням гуморески «Про Бабу Ягу»  вразила присутніх Попович Д. Своєю гумористичністю полонили глядачів  сценки «Урок музики»  та «Мама і комп’ютер», яку виконали Гончарова О. та Токар А. Окреме «Дякуємо!» ведучому Сергію Звєрєву, якого  блискуче зіграла Гончарова О.

Учасники групи №12 також відкрили нам свої таланти. Розпочала група виступом барабанщиці Скрипки А., яка продемонструвала вміння володіти музичним інструментом. Виконання пісень «Простая песня» від Скрипки А., фінальної пісні «Прыгай»  від Шрамко В., Скрипки А., Ярошенко В. розкрили пісенні таланти дівчат. Сценки «Адская кухня» (за участю Шрамко В., Рябенко А., Клименко К., Ігнашової І.), «Блондинки, 95» (за участю Скрипки А., Ярошенко В.) нікого не залишили байдужим. Танцювальні вміння проявили Гречка А., Залозна М., Адамчик В., Завгородня Я., Євтушенко М., Ярмак Т., Нємчина А., виконавши сучасний танок та Щеголь Л., виконавши індійський танок. Артистичну здібність продемонструвала Ярмак Т.  гуморескою «Знайомство в Інтернеті», яка прикрасила обличчя глядачів посмішками.

З нетерпінням будемо чекати виступи наступних груп.