Зустріч із соціальними партнерами

12.03.2019 року у ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» відбулася зустріч батьків учнів з професії «Перукар (перукар-модельєр)» із соціальними партнерами:  Іваном Оксенчуком, директором компанії «Niceme», і Світланою Оксенчук, директором навчальної студії «Академія краси» та мережі салонів краси «Fusion».  Ця зустріч – підтвердження того, що заклад має надійного партнера у підготовці мобільного конкурентоспроможного кваліфікованого робітника.

Розповідь нашої випускниці Марочкіної Марини довела, що у стінах «Сумського ВПУ будівництва і дизайну» можна отримати необхідні компетентності і стати професіоналом своєї справи. Тепер вона працює технологом у студії «Академія краси»,  навчає інших, приймає участь та перемагає у конкурсах з перукарського мистецтва.

Студія «Академія краси» тісно співпрацює з ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» у напрямку підвищення професійного рівня майстрів виробничого навчання. Учні мають змогу відвідувати семінари, майстер-класи відомих фахівців, ознайомлюватись з новітніми технологіями та продукцією у сфері краси.

Щиро вдячні Івану Оксенчуку та Світлані Оксенчук за допомогу і підтримку на шляху становлення робітничих кадрів!