Участь у першому регіональному фестивалі “Мода.Sumy.Стиль”

Масштабний захід, грандіозний фестиваль для творчих, амбітних, закоханих у свою професію людей відбувся 15 травня 2019 року на базі ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг».

Перший регіональний фестиваль «МОДА. SUMY. СТИЛЬ» об’єднав спільною креативною ідеєю заклади професійно-технічної освіти Сумщини, Харкова, Києва, а також роботодавців у сфері перукарського, візажного мистецтва і легкої промисловості.
Поринути в атмосферу драйву, позитиву, взаєморозуміння і взаємопідтримки, отримати нові креативні задуми, поділитися досвідом у створенні сучасних колекцій та сучасного образу, у втіленні дизайнерської думки, презентувати виставку творчих робіт учнів та методичних напрацювань педагогів, продемонструвати майстер-класи змогли учні, майстри та викладачі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну».
Успішний показ колекцій «Феліція», сучасного молодіжного одягу з використанням світловідбиваючої стрічки «Walking line» увінчаний дипломом «За високий професіоналізм та цілісність у створенні колекцій сучасного та сценічного образу».
Учні-перукарі, візажисти під керівництвом педагогів-наставників показали високий рівень професіоналізму в номінаціях: «Fashion-локони», «Street-мода», «Full Fashion Look». Були відзначені дипломом «За високий професіоналізм у втіленні дизайнерської думки».
Майстер-класи від візажистів «Флора» (макіяж і мехенді) та від кравців «Сучасний стиль» (створення сучасного одягу за допомогою комп’ютерної програми) та вишивка на швейній машині з використанням новітніх комп’ютерних технологій, справили на учасників фестивалю незабутнє враження.
Конкурсні виступи оцінювали досвідчені експерти-роботодавці: Лариса Ванєєва, Петро Сорока, Тетяна Пятніцкова, Олена Романова, Світлана Оксенчук, Тетяна Дмитренко, Ірина Фурдило.
Моральне задоволення, подяки і привітання, диплом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – цінний результат участі у фестивалі.
Щиро вітаємо учнів і педагогів за плідну і високорезультативну участь у фестивалі!