Beauty Business Congress Odessa-2019

З 4 по 6 червня 2019 року сонячна Одеса — курортне місто на березі Чорного моря – приймала гостей та учасників Beauty Business Congress.
Найяскравішу подію року, що змінює вектор розвитку індустрії краси, відвідали керівники нашого навчального закладу: директор Сікірніцький Сергій Володимирович та заступник директора з навчально-виробничої роботи Докторович Валерія Миколаївна.
Масштабний захід, де розробляються і втілюються інноваційні стратегії, які рухають індустрію краси вперед, об’єднав провідних експертів-спікерів, перукарів, керуючих і директорів салонів.
У рамках конгресу спікери ділилися досвідом роботи у просуванні бізнес-послуг на сучасному ринку праці, були представлені колекції одягу українських дизайнерів та модельні зачіски від фахівців компанії Estel.
Щиро вдячні нашим соціальними партнерам Івану Оксенчуку, директору компанії «Niceme», і Світлані Оксенчук, директору навчальної студії «Академія краси» та мережі салонів краси «Fusion», за можливість відвідати «Beauty Business Congress Odessa-2019», за постійну допомогу і підтримку на шляху становлення робітничих кадрів!