Вересень – початок мандрів країною Знань

Вересень – початок мандрів країною Знань

Ось і настав довгоочікуваний день для всіх учнів, викладачів, майстрів виробничого навчання, батьків і, особливо, першокурсників Державного професійно-технічного закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» – світле, прекрасне свято День Знань. Саме вересень є початком нового навчального року, початком нових сподівань та здобутків.
Вітальне слово пролунало від директора нашого навчального закладу Сікірніцького Сергія Володимировича, який з нагоди свята вручив почесні нагороди кращим учням.
У цей святковий день прийшла привітати учнівсько-педагогічний колектив і почесна гостя – менеджер Академії Краси «NICEME» Дядюшко Марина Олександрівна.
Це хвилююча мить і для викладачів та майстрів виробничого навчання. Цілих три роки вони будуть віддавати свої знання і тепло своїх сердець. Щирі побажання висловила майстер виробничого навчання з професії «Кравець-закрійник» Квітченко Олена Віталіївна. З вітальним словом звернулась до всіх присутніх першокурсниця Стеценко Софія, а випускниця Ніколаєнко Софія зачарувала всіх присутніх своїм чудовим співом
Наш духовний наставник протоієрей Василій благословив всіх присутніх щирим словом і окропив святою водою на щастя, на добро, на нові починання!