Підсумки тижня професій сфери послуг та громадського харчування

Мета тижня професій – удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду та проведення заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення їх знань з професійної підготовки.

У наш час, ускладнений пандемією, перехід на дистанційне та змішане навчання став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу – освітян, вчителів, учнів та їхніх батьків.

Ми розуміємо, що майбутнє – за змішаним навчанням, яке дуже легко перемикати у різні режими: збільшувати чи зменшувати офлайн- або онлайн- компоненти, обирати різні моделі та стратегії відповідно до можливостей, потреб і викликів.

Тиждень професій сфери послуг та громадського харчування пройшов за змішаною формою навчання. Всі заплановані заходи, розглянуті на засіданні циклової комісії (протокол № 11 від 10.11.2020) пройшли вчасно.

Матеріали виставлялися на сторінках Faceook –  Наше училище, ДПТНЗ СВПУ будівництва і дизайну, Козупиці С.С., членів циклової комісії, членів колективу училища, учнів, батьків учнів, друзів з профорієнтаційною метою та метою професійного зросту та розширення кругозору учнів.

Всі матеріали виставлені на блозі циклової комісії професій сфери послуг та громадського харчування для перегляду та використання у навчальному та виховному процесі.

Крім того матеріали виставлені учням для ознайомлення в Google Classroom на сторінках «Факультатив» та «Консультації» викладача птп Козупиці С.С.

Захід «Метри перукарського мистецтва. В’ячеслав Дюденко» проведено

офлайн у групах № 12, 20, 22, 32, 30 та онлайн.

Всі матеріали тижня обговорювалися у групах на уроках виробничого навчання.

Мета тижня, що була  спрямована на розвиток творчості учнів, поглиблення та поширення їх знань з професійної підготовки, на удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників, збагачення їхнього педагогічного досвіду, досягнута.