Свято закоханих сердець

Свято закоханих сердець

                             Любити  – означає не дивитися один на одного,

                             Любити  – означає дивитися в одному напрямку.

 

Найромантичніше свято року – День Святого Валентина.        У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії. Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
З нагоди свята у бібліотеці ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» відбулося романтичне літературно-музичне побачення «Свято закоханих сердець». Ведучі заходу розповіли присутнім  про те, як відзначають свято у різних країнах світу, ознайомили з історичними фактами виникнення свята та «валентинок».   Кульмінацією заходу стала конкурсна програма «Під знаком Купідона». Молоді юнаки і дівчата жваво приймали участь у різноманітних конкурсах, змагалися на кмітливість, уважність та спритність, і звичайно, вони мали змогу ближче познайомитись та пізнати один одного.
До уваги присутніх була запропонована книжкова виставка «Поезія кохання», на якій були представлені книги зарубіжних та українських письменників про початок всього сущого – любов:
Знайдіть найкращі на землі слова –
Слова про радість, про життя, кохання.
Читайте книги – в них любов жива!
Тож хай вона у вас в душі не в’яне!
Наприкінці розважальної програми кожен отримав свою «валентинку» та щирі слова привітання зі святом.
Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.
Кохання – то велика сила, яка рухає життям. Кохайте і будьте коханими!