Тиждень природничо-математичних дисциплін

З 15 по 19 лютого у закладі пройшов тиждень природничо-математичних дисциплін.

16 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнської обласної інтернет-олімпіади з навчальних предметів, де кращі учні  демонстрували свої знання. З усіх предметів отримали призові місця. Переможцями стали:

з математики – Бобокало А., гр. 34 – ІІІ місце;

з хімії – Гущіна А., гр.30 – ІІІ місце;

з біології – Ситар І., гр.32 – ІІІ місце.

16 -17 лютого викладачами фізичного виховання Зеленіною А.В. та Зеленіним М.П. були організовані змагання  на першість училища з настільного тенісу серед юнаків та першість училища з дартсу серед дівчат.  У змаганнях взяли  участь учні груп  № 14, 24, 4, 15, 12, 31.

Призові місця з настільного тенісу розподілилися таким чином:

ІІІ місце – Ліфер Денис, група № 4;

ІІ місце – Дейнека Едуард, група № 14;

І місце – Саєнко Богдан, група № 4.

Призерами з дартсу стали:

ІІІ місце – Шовкопляс Олена, група № 15;

ІІ місце – Конюхова Анастасія, група  № 12;

І місце – Деміденко Яна, група № 31.

Вітаємо призерів і бажаємо нових спортивних досягнень!

18 лютого викладач інформатики Сухоставець О.М.  разом з учнями групи   № 21 насолодилися інформатичним калейдоскопом «Я медіаграмотний». Учні розширили знання з питань медіаосвіти, пограли в інтерактивну гру «Медіазнайка», «Медіаграмотна місія», з’ясували, наскільки вони медіаосвічені.

Протягом тижня учні закладу грали в інтерактивну гру «Навколишній світ в QR кодах», запропоновану викладачем  хімії та біології  Ніколаєнко Т.В.  Під час заходу діти мали можливість ознайомитися із цікавою інформацією про світ рослин, тварин і людини. А в ході п’ятихвилинних розваг на уроках «Біологія у хмарах хімії» вони систематизували свої знання з хімії про елементи та речовини і їх значення для живого організму.

Викладачами математики та фізики Іванущенко К.О., Бережною І.А., Іванущенко О.В. проведені заходи «Фізична кав’ярня», «Найрозумніший», конкурс «Математика у житті людини».

Тиждень природничо-математичних дисциплін був пізнавальним і цікавим.