Майбутнє Землі у наших руках

02.06.2021 була проведена екологічна година «Екологія природи, екологія душі» у бібліотеці ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» для учнів, що мешкають у гуртожитку, Аллою КРАВЧЕНКО, бібліотекарем, та Тетяною КИРНОЗ і Наталією ВІРЧЕНКО, вихователями гуртожитку.

Щорічно, 5 червня люди у всьому світі відзначають День охорони навколишнього середовища. Цей день став загальнолюдським святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 5 червня у різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Була розгорнута книжкова виставка «Природа, екологія і ми». Учні розглянули такі важливі питання екологічного характеру, як: забруднення атмосфери, проблеми охорони навколишнього середовища, поліпшення санітарного стану довкілля, привернення уваги суспільства і кожної людини до глобальних проблем людства.

Необхідно, щоб кожна людина пройнялась відповідальністю за долю природи, усвідомила, що кожен з нас несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети.