Зустріч  творчої групи «Мальви» з відомим поетом-гумористом Григорієм Львовичем Єлишевичем

9 червня 2021 року у рамках реалізації проєкту  «#зДН_UA»  конкурсу відеоробіт «Відомі українці нашого краю» відбулася зустріч  творчої групи «Мальви» ДПТНЗ «Сумське вище професійно-технічне училище будівництва і дизайну» під керівництвом, Алли КРАВЧЕНКО, бібліотекаря, Тетяни КИРНОЗ  та Наталії ВІРЧЕНКО, вихователів гуртожитку, з відомим не лише на Сумщині, а й на Україні  поетом-гумористом Григорієм Львовичем Єлишевичем.

Одна людина не може змінити весь світ, але вона може змінити уявлення  багатьох про цей світ. Людина буденна, звичайна, що йде у юрбі серед нас, мислить не так, як ми, бачить не так, як ми, бо вона – самобутня, творча, незвичайна.

Як її  відрізнити від інших, як впізнати? Погляд у неї натхненний, хода, схожа на злет, посмішка – вселюбляча, розмова – як чиста джерельна вода.

Саме з такою творчою особистістю випала нагода познайомитися учням нашого закладу. Під час діалогу письменник  захоплююче розповів присутнім про необхідність самовдосконалення, щоб досягти життєвої мети, і про те, з якою любов’ю і вдячністю необхідно ставитися до своєї маленької батьківщини, до тих джерел, з яких починається наша повноводна життєва ріка.

Григорій Львович виконав для присутніх  авторську  пісню  «Моя Україна», яка вже давно полюбилися його шанувальникам.

По закінченню заходу сатирик-гуморист на добру згадку про зустріч подарував групі «Мальви» свої книги та побажав дівчатам бути  наполегливими у навчанні, цінувати живе спілкування, використовувати кожну хвилину свого життя, щоб створити власну формулу щастя.