Вечір відпочинку “З Новим роком, друзі”

22 грудня 2021 р. для здобувачів освіти у гуртожитку ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» був проведений вечір відпочинку «З Новим роком, друзі» вихователями Тетяною КИРНОЗ, Наталією ВІРЧЕНКО та бібліотекарем Аллою КРАВЧЕНКО.

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Кожен хотів би, щоб Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно. Існує думка: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Не обминув радісний, святковий настрій і молодь  гуртожитку. Всі з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою  та подарунками.

Вечір пройшов яскраво та весело. Присутні отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.
Сподіваємось, що цей святковий настрій у молоді залишиться надовго! Бажаємо всім,  щоб Новий рік приніс мир, здоров’я і впевненість у завтрашньому дні.

Успіхів вам, щастя і благополуччя!

З Новим роком та Різдвом Христовим!