Доброта ніколи не старіє і завжди від  холоду зігріє

«Любити і допомагати» – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та захисту, а також – турботи, милосердя та доброти.

14 грудня з нагоди Дня волонтера (7 грудня) та Дня благодійництва (11 грудня) у літературній вітальні бібліотеки ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» бібліотекар Алла КРАВЧЕНКО та вихователь Тетяна КИРНОЗ організували виховну годину:  «Доброта ніколи не старіє і завжди від  холоду зігріє».

Волонтерська доброчинна діяльність втілює в себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. Українцям здавна були притаманні традиції взаємодопомоги, але роком народження українського волонтерства по праву можна вважати 2013 рік – саме Революція Гідності, а потім і війна в нашій країні дали поштовх розвитку волонтерства, яке поступово виросло в потужний громадянський рух.

Вітаємо усіх небайдужих людей, які займаються волонтерською та доброчинною діяльністю. Бажаємо наснаги у творенні добрих справ, активної підтримки людей, великого морального задоволення від справи і адекватної оцінки власних зусиль!