Заняття клубу з розвитку м’яких навичок для здобувачів освіти за темою «Стресостійкість та розумова гнучкість»

?В рамках проекту «Teens` Skills-up Club» 15 грудня 2022 року відбулось друге заняття клубу з розвитку м’яких навичок для здобувачів освіти за темою ✅«Стресостійкість та розумова гнучкість».
Заняття було в офлайн форматі, що допомогло краще взаємодіяти, представити себе та свої вподобання, а також обговорити важливість та актуальність теми заняття.
✔️Мета заняття – сформувати уявлення про стресостійкість та розумову гнучкість в учасників клубу, навчитись використовувати техніки розвитку стресостійкості, вміти визначати свої сильні та слабкі сторони, щоб підвищити рівень стресостійкості.
?В ході проведення зустрічі, обговорено, що таке стрес, які бувають типи стресу та що таке стресостійкість. З’ясували, які чинники впливають на розвиток стресостійкості, виконуючи інтерактивні вправи. Обговорили важливість таких чинників як: ☑️оптимістичне ставлення та ☑️гнучкість розуму.
‼️Прийшли до висновку, що оптимізм не означає несерйозне ставлення до труднощів. А навпаки: спроможність визначати проблеми та їх вирішувати, зберігаючи позитивне ставлення. Під час проведення заходу учасники ознайомились з інформацією про вільне та фіксоване мислення, виконуючи вправи, об’єднавшись в групи.
Особливо вражаючим та емоційно насиченим було завершення зустрічі – чаювання зі смаколиками, де всі багато спілкувалися та обмінювались побажаннями гарних та веселих прийдешніх свят. З гарним настроєм та добрими намірами діти описали свої відчуття після заняття та заповнили форму зворотнього зв’язку, підтвердивши бажання взяти участь у наступних щомісячних зустрічах.
?Тож ми з нетерпінням чекаємо на наступне заняття клубу з розвитку м’яких навичок, що відбудеться в січні???