Календар нового життя

⏰?Ранки з аркушиками календаря-порадника від

?Світлани Ройз, які регулярно з’являлилися у робочому чаті, із сірих і сонних перетворювалися на бадьорі і сонячні.
?‍♀️?‍♂️Витративши декілька хвилин на вивчення порад і виконання простих завдань, ми справді отримували обіцяний і бажаний результат.
☝Здійснюючи маленькі дії в незначному, ми привчаємо себе до більш сміливих рішень у важливому, більшому.
?Цікаво було повернутися у дитинство, робити те, що тобі хочеться: сміятися, кричати, мовчати. Дійсно, відкривався доступ до абсолютно нових каналів ресурсу, до величезного власного творчого потенціалу.
?У ці надскладні часи ми занадто виснажені морально. Невідомість, страх, звістки про втрати, звірства, які чинить ворог – все це впливає на наш психо-емоційний стан дуже негативно.
☺Але потрібно тримати стрій тут, жити, щоб там, в окопах, підтримувати бойовий дух наших захисників, щоб вони раділи за нас і ще з більшою люттю гнали ворога з нашої рідної землі.
??Як окремі аркушики тримаються купи у зшивку календаря, так і ми повинні відновлювати свої сили, свої ресурси, бадьоро крокувати, бо наша стійкість незламність – то запорука перемоги.
?Дякуємо практичному психологу Біловол Ларисі Володимирівні, яка, дбаючи про наше психічне здоров’я, щодня ділилася з нами цим корисним календарем-порадником, даруючи позитивний заряд початку наших буднів.
?Уміння відновлюватися – зараз занадто цінне.