Безпечний iнтернет та соціальні мережі

? У теперішній час Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя, Всесвітня мережа є відмінним сховищем інформації. Кожен може звернутися до його ресурсів і відшукати відповідь на своє питання, у вільний час насолоджуватися прослуховуванням музики, переглядом картинок, іграми. Але завжди треба дотримуватись правил та законів інтернету.
? У гуртожитку ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і
дизайну» вихователем Наталією Вірченко була проведена година спілкування на тему «Безпечний Інтернет та соціальні мережі». ❗️ Мета заходу була спрямована на розширення та поглиблення знань про безпечний інтернет та соціальні мережі, сприяння обізнаності здобувачів освіти про небезпеки, які існують в інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх
подолання, а також мотивування поширювати цю інформацію у своєму середовищі, розвивати уважність та спостережливість.?
?В ході заходу здобувачі освіти визначили позитивний і негативний вплив інтернету на підлітків, шляхи попередження негативного впливу роботи в інтернеті та звернули особливу увагу на негативні явища, які можуть виникати у користувачів соціальних мереж (кібербулінг). На закріплення здобутих знань була проведена вікторина.
Сподіваємось, що здобувачі освіти, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний. ??