Здоров’я людини – багатство країни

🏋️⛹️‍♀️ Кожного року 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я, щоб привернути увагу громадськості до проблем охорони здоров’я. У цей день у 1948 році набрав чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Починаючи з 1950 року, проводяться заходи, що мотивують людей вести здоровий спосіб життя та приділяти більше уваги профілактиці захворювань.
03.04.2024 року для здобувачів освіти ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» в залі студії персональних треніровок «Мастер жим» була проведена цікава зустріч із срібною призеркою чемпіонату світу в категорії бікіні, чемпіонкою України, заслуженим тренером України Ольгою Назаровою, яку організувала вихователь гуртожитку Наталія ВІРЧЕНКО.
Пані Ольга пояснила, що фізично активні діти – здорові діти. Це є запорукою не лише фізичного, але й психологічного здоров’я: «Ми прагнемо здорового способу життя, щоб мати міцне здоров’я та гарне самопочуття. Одним із видів активного дозвілля є фітнес. Я тренер! Я просто вмію робити інших кращими, допомагати досягнути бажаних форм і при цьому кайфувати від тренувань. Обожнюю те, що я роблю кожного дня».
В ході зустрічі тренер зауважила на тому що, щоб вести здоровий спосіб життя потрібно: правильно харчуватися; 🍎🫐🥦дотримуватись режиму дня; підтримувати здоровий сон; загартовуватись; щоденно виконувати фізичні вправи і т.д.
«Ми – обираємо активний та здоровий спосіб життя» – такий висновок зробили здобувачі освіти.