Воркшоп із розвитку молодіжного соціального підприємництва

Відтепер маємо унікальну можливість ще на 1 курсі отримати цікавий підприємницький досвід!
✅ 18 квітня на базі закладу для здобувачів освіти за професією «кравець, закрійник» відбувся одноденний воркшоп із розвитку молодіжного соціального підприємництва в рамках проєкту “Fostering Youth Social Entrepreneurship and Practical Career Management Skills in Ukraine, Moldova, Georgia and Armenia through the Innovative Social Student Companies (SSC) Approach”, що реалізується в Україні School of ME у партнерстві з СhildFund Deutschland e.V. за фінансової підтримки Європейського Союзу.
✨ Дякуємо Інні ЧУПІРІ та Валентині ЧУГУЄВЕЦЬ, тренеркам School Business Social INCUBATOR молодіжного центру ГО “Центр громадської активності “Перемога” міста Олександрія Кіровоградської області за позитивні емоції, цінні знання, корисний досвід!
📒✔️Ми ознайомилися із сутністю соціального підприємництва, визначили життєво необхідні навички успішної особистості, навчилися генерувати бізнес-ідеї та знаходити джерела для їх фінансування. І головне, зрозуміли, як сформувати соціальну цінність для нашого соціального підприємства!