Давайте почуємо голос Землі

Давайте почуємо голос Землі 🍃🌏
22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими
наділила нас природа.
🌼 Сьогодні для нашої країни – цей день є досить символічним і болючим. Війна, яку розпочала росія нещадно нищить усе живе, що є на українській землі. Випалені та заміновані міста, села, ліси та поля – все це знищує екосистему нашої країни та несе непоправні втрати не тільки для українців, але і для цілого Світу.
Тому,з нагоди цього свята, для учнів, що мешкають у гуртожитку, вихователем Наталією ВІРЧЕНКО, було організовано та проведено акцію «За чисте довкілля», з метою
виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю.
🪴 З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. Здобувачі освіти долучились до прибирання прилеглої до навчального закладу території.
Ми маємо чудову можливість зробити свій внесок у чистоту нашого довкілля, власноруч створити красу навколо себе.
✨Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості.
Дякуємо всім учасникам акції за плідну і корисну працю!
Пам’ятайте, що Земля – це неоціненний дар, подарований нам природою, це – наш спільний дім, тож берегти її – наш священний обов’язок!