Енергомодернізація підприємств: сучасні напрями впровадження та кадрове забезпечення

Енергоефективність відкриває широкі перспективи для розвитку бізнесу та розширює перелік актуальних освітніх послуг для закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Цікаві зустрічі, обмін кращими практиками, презентації візійних бачень розвитку енергоефективності в Україні було обговорено під час сесійних засідань конференції «ЕНЕРГОМОДЕРНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВ: СУЧАСНІ НАПРЯМИ ВПРОВАДЖЕННЯ ТА КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ». 👍👍
“Навчання за короткостроковими програмами з енергоефективності збільшує конкурентоздатність випускників, забезпечує швидку перепідготовку слухачів, до складу яких активно долучаються представники підприємств” – про головні аспекти та перспективи організації короткострокового навчання у своєму виступі зазначив Сергій СІКІРНІЦЬКИЙ, директор закладу.
🔹 Захід відбувся в межах проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств
у воєнний час», що впроваджується Міжнародна Фундація Розвитку за підтримки проєкту
«Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ Ukraine GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).
🔸Проєкт спрямований на надання організаційної, технічної та фінансової підтримки для
підвищення енергоефективності промислових підприємств і впровадження інноваційних методів навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
Щиро дякуємо організаторам, координаторам та грантодавцям за надану технічну підтримку для організації освітнього процесу в закладі та за можливість відвідати такий змістовний захід проєкту.