Запрошуємо на майстер-клас по виготовленню Великодніх пасок-крафінів.

Останніми роками набуває все більшої популярності нетрадиційна паска крафін. Крафіни з’явилися в Австралії в 2013 році, з того часу вони активно завойовують популярність у
всьому світі.
Крафін — випічка, гібрид листкового круасана і мафіна. В основі – здобне дріжджове тісто. Крафін печеться з листкового тіста, змащеного розм’якшеним маслом. Як прошарок і прикраси використовуються сухофрукти, горіхи, цукрова пудра. Начинками також можуть служити карамель, полуничний, молочний крем, або горіхова олія.
Шанувальники традиції вважають, що цей племінник круасану не може вважатися паскою. Але обирати вам.
Повторюйте за нами і на столі у вас буде смачний Великодній крафін! 👍