Тренінг «Дивовижна та загадкова кава…»

Прекрасні емоції переповнювали учасників тренінгу «Дивовижна та загадкова кава…» для педагогів, що супроводжували в ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну»  учнів-учасників ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад зі спеціальних дисциплін за напрямками підготовки серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.   

Під час проведення тренінгу присутні склали асоціативний ланцюжок до слова «КАВА»; пригадали, що кава використовується не лише в кулінарії, а й в медицині, косметології, рукоділлі та, звичайно, під час комунікації – спілкування людей. Адже щоранку 60% населення планети починають з чашечки кави. Тому кава — другий за кількістю вживання напій, після води. Завдяки чому цей магічний нектар став таким поширеним? Щороку вчені з різних частин світу відкривають нові властивості, факти про каву. Але незалежно від цих відкриттів, любителів напою менше не стає. Більш того, їх кількість зростає високими темпами. Чому ж любителів кави так багато? Тільки завдяки смаку, аромату? Ні, звичайно. Є ще один секрет, який під час тренінгу розкрила практичний психолог Біловол Лариса Володимирівна.

Coffee-art – це оригінальна техніка створення картин за допомогою розчину натуральної кави, що також є чудовою арт-технікою для зняття втоми, стресу, покращення настрою та просто гарного спілкування в колі друзів.

Всі присутні насолодилися роботою на тренінгу, власноруч виготовили кавову картину та отримали позитивний заряд енергії і бадьорий настрій.