Заключний етап конкурсу «Учень року»

Заключний етап конкурсу «Учень року», який відбувся 17-18 травня на базі Роменського ВПУ, увінчався перемогою в номінації «Обдарованість» Ратушної Яни, учениці групи №11 ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну». Талановита молодь закладів професійно-технічної освіти Сумської, Харківської, Чернігівської областей продемонстрували свої професійні навички, в яскравій, оригінальній формі поділилася багатогранним світом захоплень, висловили власні бачення значущості професійної освіти для процвітання України. Творчі, креативні, обдаровані, найуспішніші у професії, у спорті, лідери – кожен з учасників по-своєму унікальний, неповторний. У своєму виступі Ратушна Яна пообіцяла, що перемога у конкурсі – не остання сходинка її особистісного зростання:

Якщо ж народилася я унікальна,

Завзята, нестримна і дещо запальна.

Я права не маю спиняти азарт,

І перетворитися на стандарт.

Учні та працівники училища  вітають Яну з перемогою і пишаються її досягненнями. Ця перемога – плід спільних зусиль конкурсантки та тих, хто допоміг їй реалізуватися: адміністрації училища, а також Шерстюк Л. В., Рубахи А.А., Бершової І.В., Шерстюк А.І., Шабаль Т.В., Румянцевої Л.М., Гаврилової В.

Нові зірки запалити можливо, якщо повірити у внутрішні сили. Нехай буде зоряним небо над нашою Батьківщиною, і найяскравішими будуть зірки профтехосвіти.