Випуск – 2018 у Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну

29 червня 2018 року в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну відбулись урочистості, присвячені випуску кваліфікованих робітників за професіями «кравець, закрійник», «перукар (перукар-модельєр)», «кухар», «муляр, електрозварник ручного зварювання», «маляр, лицювальник-плиточник». Цей день для багатьох випускників по особливому святковий, радісний, веселий і сумний водночас. Адже це день розставання з рідним училищем, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками.

Святковий концерт, урочиста атмосфера спонукали усіх присутніх до теплих слів, щирих зізнань, душевних спогадів.

Директор училища Сергій Володимирович Сікірніцький у своєму виступі дав випускникам добрі поради, побажав їм успіхів в роботі. З нагоди випуску він нагородив педагогічних працівників грамотами за вагомий внесок у справу навчання і виховання кваліфікованих робітників, найактивніших учнів – похвальними листами, грамотами, батьків – подяками за належний рівень виховання, забезпечення умов для повноцінного і всебічного розвитку дитини, тісну співпрацю з училищем.

Учнівський театральний актив привітав своїми виступами випускників та гостей.

Протоієрей Василій благословив наших випускників на щасливу путь, окропивши святою водою випускників і всіх присутніх. Сподіваємось, що добрими настановами та благословенням, отримавши професію і знання, наші випускники проектуватимуть своє подальше щасливе майбутнє й добробут.

Дорогі випускники, бажаємо Вам успіху в обраній професії!