Збір лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини

Відповідно до Плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області на 2018/2019 навчальний рік 25.10.2018 відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини в режимі он-лайн.

У даному заході прийняли участь лідери учнівського самоврядування ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну».

В ході вебінару було підбито підсумки виборів Президента, віце-президентів обласної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Сумщини.

Кіхтенко І.В., методист НМЦ ПТО у Сумській області довела до відома учасників про організацію роботи з лідерами УС  в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області. Було обговорено План роботи обласної ради лідерів УС закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини, проаналізовано результати діяльності обласної ради лідерів УС  закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини у 2017/2018 навчальному році.

Ольга Приходько, президент ОРЛУС ПТНЗ Сумщини наголосила про нові ініціативи обласної ради лідерів УС закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини у 2018/2019 навчальному році.

Діана Декунова, віце-президент Центрального округу; Альона Стетюха, віце-президент Південного округу; Владислав Олбок, віце-президент Північного округу довели до відома учасників заходу про діяльність обласної ради лідерів УС закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини у 2018/2019 навчальному році в округах.

Кіхтенко І.В., методист НМЦ ПТО у Сумській області поінформувала учасників вебінару про висвітлення діяльності обласної ради лідерів УС закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини в засобах масової інформації.