Тиждень предметів суспільно-гуманітарних дисциплін, який стартував шостого листопада пройшов під девізом «Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь»

Вівторок 6 листопада  повів учнів  у світ художнього слова. Викладач зарубіжної літератури Шерстюк Л.В. запропонувала учням  взяти участь у конкурсі учнівської творчості у номінації « Література», а після уроків для учнів групи №21 провела виховну годину «Щастя – лише мить!»
У середу 7листопада  проходив день історії. Викладачі Тютюнник І.С. та Петровський С.Г. разом з учнями провели інтелектуальну історичну вікторину «Колесо історії». З метою виховання  патріотизму і зміцнення почуття власного обов’язку, в ім’я процвітання нашої держави, Косенко О.П. разом з учнями групи №24 взяла участь у виховній годині «Дорогою на схід».

У четверг 8 листопада викладач української мови Дарницька О.В. та викладач англійської мови Ревенко Т.В. провели конкурс знавців предметів суспільно-гуманітарного циклу «Відкриваємо нові горизонти»
П’ятниця 9 листопада –  традиційне свято  української мови і літератури. Одним із наймасовіших і найпопулярніших є Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. У нашому училищі 9 листопада стартував І етап цього конкурсу. Традиційно в День української писемності та мови – 9 листопада   відбувся     радіодиктант національної єдності.

12 листопада викладач економіки Федін Л.М. закінчувала  тиждень економічним тренінгом «Перші кроки до управління власними грошима».

Викладачі циклової комісії ще раз нагадали, що суспільні та гуманітарні знання необхідні учням різних професій, тому що дозволяють уникнути вузькопрофесійної обмеженості, стимулюють потребу у самоосвіті і самовдосконаленні, формують політичну культуру, економічне мислення, почуття національної свідомості, активну громадянську позицію, без чого неможливе створення стабільного демократичного суспільства в нашій державі.