Збір лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумського округу

12 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відбулися збори лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумського округу.

В ході проведення заходу соціальним педагогом  ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ» Русановою О.А. було проведено практичне заняття «Лідерство як уміння надихати та діяти».

Кіхтенко І.В., методист НМЦ ПТО у Сумській області довела до відома учасників про хід упровадження молодіжних ініціатив у діяльність ЗП (ПТ)О, а саме: обговорили план роботи Сумської ОРЛУС ЗП (ПТ)О, ведення ділової документації лідерами УС ЗП (ПТ)О, алгоритм проведення заходів лідерами УС ЗП (ПТ)О, висвітлення в засобах масової інформації діяльності  ОРЛУС ЗП (ПТ)О.

Лідери УС ЗП (ПТ)О Сумського округу поінформували учасників збору про хід підготовки ЗП (ПТ)О до обласного конкурсу фотоматеріалів з дослідження регіональних особливостей приготування та подачі українського борщу «Слобожанський оберіг» у рамках проекту «Голос крові: ми – Українці!».