V Міжнародна науково-практична конференція «ОСОБИСТІСТЬ У КРИЗОВИХ УМОВАХ ТА КРИТИЧНИХ СИТУАЦІЯХ ЖИТТЯ»

28 лютого – 1 березня 2019 на базі кафедри психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувається V Міжнародна науково-практична конференція «ОСОБИСТІСТЬ У КРИЗОВИХ УМОВАХ ТА КРИТИЧНИХ СИТУАЦІЯХ ЖИТТЯ», в якій бере участь практичний психолог Біловол Лариса Володимирівна.
Програма конференції передбачає пленарну та навчально-демонстраційну сесії, презентацію авторських шкіл, семінари, творчі майстерні, майстер-класи, роботу круглих столів, неформальне спілкування, ярмарок навчально-методичної літератури.
У роботі конференції основна увага була приділена питанням вікових та соціокультурних життєвих криз особистості: адаптація, ресоціалізація, розвиток. Також без уваги не залишилось питання психологічного здоров’я та психологічної допомоги особистості у кризових, посткризових умовах та критичних ситуаціях життя.
У рамках конференції Біловол Л.В. взяла участь у роботі секції «Психологічне здоров’я та психологічна допомога особистості у кризових, посткризових умовах та критичних ситуаціях життя» та представила до друку у збірнику матеріалів конференції статтю «Збереження психічного здоров’я шляхом відновлення та розвитку почуття власної гідності». Конференція об’єднала зусилля представників 10 вищих навчальних закладів України, навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Академії наук вищої освіти України.