“Битва майстрів краси”

14 квітня 2019 року у конгрес-центрі СумДУ відбувся відкритий Сумський регіональний чемпіонат з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики та нарощування вій. У ньому взяли участь молоді талановиті майстри виробничого навчання Прочухан Надія Володимирівна і Семенова Ніколетта Валеріївна та наші вихованці у категоріях “Візаж” та “Перукарі”.

У змаганнях за першість відточується майстерність і плекається професіоналізм.

І ось наші вершини:

Семенова Ніколетта Валеріївна, майстер виробничого навчання з професії «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – 1 місце у номінації «Стильний пучок» у категорії юніори.

Курако Марина, учениця групи № 10 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – 1 місце у номінації «Стильний пучок» у категорії учні.

Давиденко Дарина, учениця групи № 10 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – 1 місце у номінації «Коктельна зачіска з елементами плетення» у категорії учні.

Скрипникова Дарья, учениця групи № 30 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – 3 місце у номінації «Smoky Eyes» у категорії учні та 2 місце у номінації «Коктельна зачіска з елементами плетення» у категорії учні.

Гайворонська Катерина, учениця групи № 30 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – 3 місце у номінації «Чоловічий модний образ «Full Fashion Look» у категорії учні.

Лихій Тетяна, учениця групи № 20 за професією «Перукар (перукар-модельєр)» – 2 місце у номінації «Весільна зачіска» у категорії учні.

Мовчан Дарина, учениця групи № 20 за професією «Перукар (перукар-модельєр)» – 3 місце у номінації «Весільна зачіска» у категорії учні.

Бажаємо нашим колегам і учням творчих успіхів і подальших перемог!!!