Наші досягнення

Людина, яка відчуває, що її цінують,

завжди буде робити більше,

ніж від неї вимагають.

Сьогодні, 26 квітня 2019 року, у ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» день розпочався із святкової лінійки підведення підсумків досягнень учнів та педагогічного колективу.  Привітання керівника навчального закладу Сікірніцького Сергія Володимировича напередодні Великодніх свят та вручення нагород  є гарним стимулом для досягнення нових вершин.

А пишатися є чим: це і численні перемоги майстрів виробничого навчання та їх вихованців у Сумському регіональну чемпіонаті з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики та нарощування вій:

Семенова Ніколетта Валеріївна, майстер виробничого навчання з професії «Перукар (перукар-модельєр), візажист», –

І місце у номінації «Стильний пучок» у категорії юніори.

Курако Марина, учениця групи № 10 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – І місце у номінації «Стильний пучок» у категорії учні.

Давиденко Дарина, учениця групи № 10 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – І місце у номінації «Коктельна зачіска з елементами плетення» у категорії учні.

Скрипникова Дарья, учениця групи № 30 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – ІІІ місце у номінації «Smoky Eyes» у категорії учні та ІІ місце у номінації «Коктельна зачіска з елементами плетення» у категорії учні.

Гайворонська Катерина, учениця групи № 30 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», – ІІІ місце у номінації «Чоловічий модний образ «Full Fashion Look» у категорії учні.

Лихій Тетяна, учениця групи № 20 за професією «Перукар (перукар-модельєр)», – ІІ місце у номінації «Весільна зачіска» у категорії учні.

Мовчан Дарина, учениця групи № 20 за професією «Перукар (перукар-модельєр)», – ІІІ місце у номінації «Весільна зачіска» у категорії учні.

ІІ місце посіла учениця групи № 30 за професією «Перукар (перукар-модельєр)» Ковальчук Дарина у Всеукраїнському конкурсі юних знавців Біблії.

ІІІ місце – у ХІІ обласному фестивалі «Сходинки духовності» за сприяння Сумської Асоціації педагогів-християн.

І місце – серед команд навчальних закладів  у спартакіаді міста серед команд допризовної молоді.

ІІ місце – у змаганнях обласного етапу Всеукраїнських спортивних ігор «Козацька наснага» .

ІІІ місце виборола команда дівчат у міських та обласних змаганнях з бадмінтону.

ІІІ місце – команда юнаків у міських змаганнях з бадмінтону.

У змаганнях з легкої атлети за програмою ХХХІІІ обласної спартакіади серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти з легкої атлетики:   ІІІ місце – Білан Ілля, учень групи № 24 за професією «Муляр, електрозварювальник ручного зварювання», у виді програми «Метання спису»; ІІІ місце – Клименко Катерина, учениця групи № 12 за професією «Перукар (перукар-модельєр)», у виді програми «Біг на 100 м і на 200 м»; І місце – Черкасова Ярослава, учениця групи № 10 за професією «Перукар (перукар-модельєр), візажист», у виді програми «Біг на 400 м»;  І місце – команда дівчат з виду програми «Естафетний біг 4х100 м».

Все це – результати кропіткої і злагодженої праці педагогічного та учнівського колективів нашого навчального закладу.

Так тримати і нехай щастить на шляху до нових звершень і успіхів!!!