Вітаємо переможця у Міжнародному творчому конкурсі «Малюнок, лист, вірш до мами – 2019!»

З нагоди святкування Дня матері відбувся Міжнародний творчий конкурс за участі учнів 1−11 класів загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів України та країн зарубіжжя.

Творчий конкурс для учнівської молоді проводиться із 2013 року і відкриває широке поле для фантазії та самореалізації у творчості, за допомогою якої юні українці мають змогу висловити свою вдячність матерям за їхнє щире піклування й безмежну любов.

Ідея творчого заходу полягає у наданні дітям можливості виявити свою любов до матері творчим шляхом. Саме тому конкурс, який починався як всеукраїнський, поступово набув міжнародного розголосу і традиційно приурочується до Дня матері.

Активну участь у конкурсі приймали і учні Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну».

За оцінкою журі:

Яна ЛЕЩЕНКО, учениця ІІІ курсу ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», посіла ІІІ місце у тематичній групі «Малюнок» (вікова категорія учні 9-11 клас): «Вічне єднання поколінь».

Ми вітаємо Яну і бажаємо подальших успіхів та перемог!