Кейс-захід з біології та хімії на тему «Шоколад»

27 лютого 2020 року в рамках тижня природничо-математичний дисциплін був проведений позакласний кейс-захід з біології та хімії на тему «Шоколад».

Подорож шоколадною країною розпочалась зі станції «Історія шоколаду». Також були пройдені економічна, рекламна, біологічна, хімічна, географічна, математична сторінки і сторінка музейної педагогіки та особистісного зростання.

Під час заходу учні 11 групи познайомилися з історією шоколаду, його поширення світом, видами, торговими марками. Особливо цікавою була інформація про шоколадне дерево та речовини, що надають людині відчуття щастя. Діти познайомилися із святами та музеями шоколаду, що існують у світі. Цікавою було дізнатися про вплив реклами на вибір шоколаду, вплив хімічних речовин на стан людського організму і математичні здібності людей, взаємозв’язок Дня закоханих та шоколаду, знайомство із правильним вибором шоколаду та професією шоколатьє. Як підсумок заходу був створений ейдос-плакат  і відбулася дегустація шоколаду за круглим столом.