Зустріч здобувачів освіти із керівником ГО “Центру соціальної просвіти”

Щастя. Як його досягти?
Немає нічого вищого і прекраснішого,
ніж давати щастя багатьом людям
5 квітня у гуртожитку ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» вихователь Тетяна КИРНОЗ та бібліотекар Алла КРАВЧЕНКО організували зустріч здобувачів освіти із керівником ГО “Центру соціальної просвіти” Тетяною ЖАРКОВОЮ на тему «Щастя. Як його досягти?»
«Мабуть, немає такої людини серед нас, яка б не хотіла бути щасливою», – розпочала свою зустріч Тетяна Юріївна.
Але чи всі знають, як цього досягти?
У кожної людини своє уявлення, що таке щастя і що потрібно для того, щоб бути щасливим. Не дарма народ каже: «Не родись багатий та вродливий, а родись при долі та щасливий»
Що ж таке щастя?…
Щастя – це стан цілковитого задоволення життям; вияв радості від спілкування з рідними, близькими; успіх, удача. Поняття щастя стосується духовного світу людини. А скільки людей – стільки ж і світів. Тож зрозуміло, що кожен витлумачуватиме щастя по-своєму. Для когось – це задоволення, втіха; для когось – добробут. Хтось щастя розуміє як удачу, талан. Для інших щастя – це радість. Саме тому й найзагальніші рекомендації як жити, щоб досягти щастя, є дуже умовними.
Усі присутні дійшли переконання, що щастя не існує незалежно від нас, а передумови задоволення і щастя лежать у нас самих, у наших зусиллях. Той, хто не зрозумів цього, все життя чекатиме хвилини, коли доля подарує йому щастя, замість того, щоб зосередити всі зусилля на досягненні якоїсь мети і досягти її.
Хай кожному з нас воно усміхнеться. Будьмо щасливі!