Участь у ?ХIII всеукраїнському конкурсі “Я – журналіст!”

✨Для творчості немає меж, немає для талантів перешкод!

?Дар’я ЮРЧЕНКО, третьокурсниця, що навчається за професією “Візажист, перукар (перукар-модельєр)”, вихованка ✅”Інформаційного гуртка”, взяла участь у ?ХIII всеукраїнському конкурсі “Я – журналіст!”. Вона надіслала свої творчі роботи на тему “Розповідаю світові про незламність українців” у двох номінаціях: стаття і фоторобота.
На конкурс надійшло близько 900 робіт з усіх областей.
Війна розкидала учасників конкурсу по всьому світу.
Географія конкурсантів:

✔️ Україна
✔️ Австрія
✔️ Грузія
✔️ Данія
✔️ Італія
✔️ Люксембург
✔️ Нідерланди
✔️ Німеччина
✔️ Норвегія
✔️ Польща
✔️ Сан-Маріно
✔️ Словенія
✔️ Туреччина

Ось деякі цитати з есе Дар’ї ✅”Моя історія” та творчої роботи “Розповідаю світові про незламність українців”:

?Я народилася у мальовничому маленькому українському місті Лебедині у вересні 2005 року. Як всі дітлахи, весело провела дитячі роки: ходила до дитсадочку, школи, добре навчалася….
?І тут… Це лихо, про яке ми навіть і не замислювалися. Евакуюючись «зеленими коридорами», я зі своєю сестрою дісталася до Львова. Охайне, красиве, історичне місто. Доводиться підробляти, щоб сплачувати за житло. І навчатися. Навчання я не полишала ніколи…….

??Ми все обов’язково відбудуємо! Наша нація співуча, працьовита, дружня, гостинна, щедра, сильна, незламна. І ніхто її не здолає, бо в нас є сила, а сила – в єдності! Нам є чим пишатися, нам є заради чого жити!
Сьогодні, як ніколи, актуальні слова великого Кобзаря:
Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая.!

?Дякуємо організатору Конкурсу, секретареві Національної спілки журналістів України, засновнику Школи універсального журналіста, ✅Віталію Голубєву за можливість, навіть у цей складний час, дітям творчого розвиватися і ділитися своїм талантом на такому потужному конкурсі.
?Дар’ї бажаємо подальших успіхів на творчій ниві під мирним небом.