Навчальний курс для перукарів (перукарів-модельєрів) “Колористика з Європейською ТМ “Artisto”

?Професіоналізм – це праця плюс творчіст

✅Сьогодні, 15 травня, здобувачі освіти за професією “Перукар (перукар-модельєр)” опановують soft і hard skills під час проведення workshop на базі роботодавця niceme!
?Компанія niceme! – це освітній проєкт як для майстрів-початківців, так і для досвідчених фахівців! Зі студентами професійних училищ та перукарями вони співпрацюють більше 10 років.
Під час воєнного стану керівництву компанії niceme! потрібно було швидко ухвалювати рішення щодо внесення змін в організацію і проведення навчальних курсів. Головним питанням було: знайти нові, якісні бренди, які б допомагали студентам перукарського мистецтва та б’юті-спеціалістам спокійно, легко та натхненно навчатися і працювати.
?Яскравим європейським представником є ✅ELEA Professional Artisto! Це – стійка
трикомпонентна крем-фарба для волосся. Вона надає волоссю блиску, зволоження і стійкого кольору. Виробником є Болгарія.

?Дякуючи дружній довгостроковій співпраці з роботодавцем nicememe! , ми плекаємо професіоналізм наших здобувачів освіти. Сьогодні перукарі (перукарі-модельєри) опанували новий курс “Колористика з Європейською ТМ “Artisto”.
?Ідемо у ногу з часом, оволодіваємо навичками роботи з новими європейськими брендами, щоб завжди бути затребуваними на ринку праці✌️

Щиро вдячні Светлані Оксенчук за плідну співпрацю і можливість творчо розвиватися та професійно зростати
#workshop
#soft_hard_skills