Круглий стіл “Green skills актуальні для всіх професій”

Підсумки експерименту: «Формування м’яких навичок (soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної освіти» 2021-2024 рр.
На базі Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ відбувся feedback експерименту міжрегіонального рівня – круглий стіл «Green skills☘️ актуальні для всіх професій».
За підсумками Методичного онлайн марафону на приз кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО Університет менеджменту освіти НАПН України, що проходив із 26 вересня по 13 листопада до нагородження🏆🥇 та відзначення дипломами запрошено 8 закладів професійної освіти із 7 регіонів України. Голова рейтингової комісії Мірошниченко Катерина Борисівна, президент ВАПП, відзначила колектив Сумського ВПУ будівництва і дизайну дипломом за інноваційну складову проведення дослідно-експериментальної роботи✨️.
⚜️Грамотою Національної академії педагогічних наук України нагороджено директора закладу Сікірніцького Сергія Володимировича.
⚜️Подякою Національної академії педагогічних наук України відзначено заступника директора з навчально-виробничої роботи, доктора філософії (Ph.d) Докторович Валерію Миколаївну.
Під час підсумкового заходу Сергеєва Лариса Миколаївна, завідувач кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО Університет менеджменту освіти НАПН України, доктор пед. наук. професор, підвела основні результати експерименту та презентувала концепцію нового експерименту: «Формування green skills☘️ у здобувачів освіти в освітньому середовищі закладу професійної освіти» (лютий 2024 – лютий 2025).
Щирі слова вдячності🙌 Мірошниченко Катерині Борисівні, президенту ВАПП за постійну увагу та підтримку професійної освіти, Сергеєвій Ларисі Миколаївні, завідувачу кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО Університет менеджменту освіти НАПН України, доктору пед. наук. професору за науковий супровід прикладних наукових досліджень, Микитюк Світлані Миколаївні, директору НМЦ ПТО у Чернівецькій області за організацію цікавої зустрічі у форматі круглого столу.
Продовжуємо роботу колективу шляхом експериментальної діяльності, адже це забезпечує внесення якісних змін у зміст підготовки майбутніх кваліфікованих робітників.