Участь у Всеукраїнському конкурсі  професійної майстерності «Прорив легкої промисловості України»

22.03.2019 – 23.03.2019 року ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»  взяв  участь у Всеукраїнському конкурсі  професійної майстерності «Прорив легкої промисловості України» у місті    Хмельницький, метою якого була популяризація безпеки дорожнього руху серед молоді.

У цьому році свої колекції одягу в тематиці «Безпека як тренд» представили 40 закладів профтехосвіти України. Програма конкурсних днів виявилася дуже цікавою та насиченою. Для  учасників заходу були проведені автобусна екскурсія по місту Хмельницький та семінар на тему: «Інновації у навчальному процесі для ПТНЗ швейного профілю» за участю директора Сікірніцького С.В., викладача Ілліної О.М., майстрів в/н Румянцевої Л.М. і Чижової О.І.

Творчими  майстрами кравецької справи нашого закладу була розроблена концепція сучасного молодіжного одягу з використанням світловідбиваючої стрічки «Walking line» і створена  колекція відповідно до модних трендів та можливостей впровадження її у масове виробництво.

За участь у конкурсі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» одержав диплом лауреата та сертифікат компанії «PEAK» (один  із трьох виданих сертифікатів за участь у даному конкурсі!).