Профінформаційний захід  “День кар’єри”

28 березня 2019 року у стінах ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» для учнівської молоді міста Суми та області відбувся профінформаційний захід  «День кар’єри».

Юних гостей пригощали власноруч приготованою випічкою та вражали кулінарною майстерністю майбутні кухарі. Вітали поважні гості Гробова В.П. – директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Діхніч Г.М. – заступник директора Сумського міського центру зайнятості. Запальною та веселою була шоу-програма з виступом агітбригади училища, дефіле та співом.

Захід відвідали близько 110 старшокласників загальноосвітніх шкіл  міста Суми та районів.

Для учасників влаштували квест-гру із виконанням завдань за різними локаціями. Школярі мали можливість не тільки споглядати, а й самі спробувати себе у виконанні певних видів робіт (укладання плитки, створення зачіски, виконання карвінгу, оздоблення тістечок та ін.). Найактивніші отримали призи та нагороди. Перегляд колекцій моделей від театру мод «Галатея», створених власноруч учнями та виступ творчого колективу  не залишили байдужим жодного із глядачів. Особливо задоволеними залишились ті, хто додому цього дня повернувся із вишуканою зачіскою чи професійним макіяжем від майстрів.