Не зупинятися на досягнутому

“Академія краси” – це цікава книга про шлях до успіху. Вона знову надала нам можливість погортати свої сторінки з захоплюючими розповідями про світ краси.
16 жовтня майстер виробничого навчання Лісовенко Т.В. відвідала майстер-клас в NiceMe! Academy “Ідеальні стрілки та бездоганний контур або як підкорити червону помаду” за участю
спікера Валентини Передерій – судді і багаторазового призера Національних Чемпіонатів України з макіяжу, майстра міжнародного класу з макіяжу (ОМС), атестованої Комітетом Стандартів Салонів Краси України.
У програмі майстер-класу:
стрілка:
як визначити, чи завжди вона потрібна,
грамотна анатомічна будова,
види, форми та стилізація,
матеріали та інструменти для нанесення
арт-стрілки,
як виділитися з натовпу;
червона помада:
як не боятися яскравого кольору,
відтінки – вибір та пігментація,
нанесення та секрети ідеального контуру,
демонстрація – два повних образи,
відпрацювання.
Є майстри, які вміють зробити, але не вміють говорити. А з Валентиною Передерій завжди цікаво! Вона вміє і показати, і розповісти, і навчити. Цей великий знавець своєї справи не лише щедро ділиться своїм багатим досвідом, а й навчає поважати і цінувати свою працю, дарує впевненість і віру у свої сили. Звичайно, після курсу ще потрібно продовжувати тренуватися, шліфувати і відточували свою вправність. Саме такі цінні майстер-класи дають нам поштовх до творчості, бажання вдосконалюватися і професійно зростати. Це рух сходами вгору до вершин майстерності.
Дякуємо “Академії краси”, що так дбайливо і професійно ставиться до підготовки фахівців у сфері краси, організовує насичені, цікаві і корисні семінари за участю провідних талановитих майстрів!