Завжди бути попереду

У наш час, коли ринок праці переповнений майстрами у сфері краси, недостатньо бути конкурентноздатним, потрібно бути завжди попереду: весь час навчатися, бути у курсі застосування у роботі новітніх технологій та матеріалів для створення неповторних образів.
З цією метою 15 жовтня майстер виробничого навчання Лісовенко Т.В. і викладач спецдисциплін Шевченко В.С. відвідали семінар “Основи колористики і психологія кольору для візажистів” за участю спікера Валентини Передерій – судді і багаторазового призера Національних Чемпіонатів України з макіяжу, майстра міжнародного класу з макіяжу (ОМС), атестованої Комітетом Стандартів Салонів Краси України. Від професіонала своєї справи було отримано багато нової цікавої і корисної інформації:
– як визначити кольоротипи просто і цікаво;
– про психологію кольору або як відчувати колір;
– як управляти емоціями за допомогою кольору;
– як адаптувати знання про колір у роботі візажиста.
Дякуємо колективу “Академії краси”, який дає змогу нашим спеціалістам підвищувати свій професійний рівень, та Валентині Передерій за насичену програму, цікаву і живу подачу тематики семінару.
Цими знаннями наші педагоги поділяться зі своїми вихованцями і зроблять із них справжніх повелителів кольорової палітри.