Навчатися – це цікаво!

Навчатися – це цікаво!

Багато талановитих людей стали рядовими майстрами лише тому, що перестали сприймати нове, а значить, зростати професійно. Головне – ніколи не зупинятися на досягнутому. Необхідно використовувати будь-який шанс, щоб постійно йти вперед.
21 жовтня майстер виробничого навчання Лісовенко Т.В. відвідала новий семінар в “Академії краси” за участю молодого талановитого викладача Петренко Юлії з насиченою програмою:
– архітектура брів та їх корекція;
– з історії тренду на брови;
– фарбування брів;
– воскова епіляція.
Цікавий теоретичний матеріал, демонстрація прийомів фарбування брів та воскової епіляції були закріплені відпрацюваннями навичок на декількох моделях. Успіх майстерності полягає у багаторазовому повторенні прийомів роботи. Уже на останніх моделях був значно помітний кращий результат, від якого всі були у захваті: і відвідувачки навчального салону, і майстрині.
Дякуємо Петренко Юлії за ґрунтовні і корисні знання, професійність, уважність до кожного учня та “Академії краси”, яка дає нам змогу навчатися і завжди бути в курсі новинок світу моди. Постійно навчаючись, ми маємо змогу плекати свою майстерність і відкривати для себе нові перспективи у професійному плані.