Огляд-конкурс художньої самодіяльності “Дебют першокурсників”

Огляд-конкурс художньої самодіяльності “Дебют першокурсників”

А знаєте, у чому особливість навчання у нашому закладі? У нас немає сірих буднів. Кожен день у нас розфарбований веселковими кольорами і переповнений позитивними емоціями.
Сьогодні, 7 листопада, яскраво, феєрично розпочали огляд-конкурс художньої самодіяльності “Дебют першокурсників” навчальні групи з професій “Перукар (перукар-модельєр)” і “Перукар (перукар-модельєр), візажист”. Під час концертної програми учні показали свої артистичні здібності у вокалі, танцях, декламуванні, сценічному мистецтві і, навіть, акробатиці.
Часто можна почути, що сучасну молодь ніщо не цікавить, що вона безініціативна, пасивна. А от наші учні довели зовсім інше. Їхні очі палали від захвату і задоволення, бо сьогодні їм аплодував увесь зал. Потрібно уміти зацікавити дітей, віднайти саме те, що запалить у їхніх серцях творчу іскру. Як вони відповідально готувалися до своїх виступів, з якою радістю бігли на репетиції! А сьогодні вони мали неперевершений вигляд: модельні зачіски, фантастичні макіяжі, вишукане вбрання. Бо у них свято – вони щедро діляться з нами своїми талантами.
Дітям у нашому закладі немає коли сумувати, тому що вони весь час задіяні у різноманітних цікавих заходах. Ми не лише сіємо зерна науки, але й підживлюємо ґрунт радістю, позитивом і щирими емоціями, бо спільна робота нашого педагогічного колективу спрямована на всебічний гармонійний розвиток особистості.
Співи, танці, усмішки, піднесений святковий настрій, шквал аплодисментів – таким запам’ятається цей звичайний осінній день нашим першокурсникам.