Участь в акції “Подаруй мені частинку Сонця”

Комунальна установа Сумської обласної ради – Сумський обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю з метою систематизації та творчого розширення напрямків комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, запровадження нових інноваційних методик реабілітації до Міжнародного дня людей з інвалідністю проводить Акцію “Подаруй мені частинку Сонця”.
Мета Акції – сприяння використанню ресурсів доброчинності для систематизації соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, створення інтегрованого середовища для поліпшення умов життя та соціалізації дітей з інвалідністю та сімей, що виховують дітей відповідної категорії.
Долучилися до ініціативи установи і учні нашого навчального закладу. За зібрані благодійні кошти планується придбання логопедичних вібромасажерів, матеріалів за методикою М.Монтессорі та здійснення мрії вихованки Центру – Коваль Божени – отримати курс реабілітації з дельфінотерапії у м. Харків.
Участь у Акції – це цілеспрямована увага до дітей, матеріальна та духовна їх підтримка та ще один крок у краще майбутнє дітей з інвалідністю, які потребують уваги, захисту з боку суспільства та небайдужих людей.