VI Міжнародна науково-практична конференція “Освітні інновації: філософія, психологія, педагогіка”

VI Міжнародна науково-практична конференція “Освітні інновації: філософія, психологія, педагогіка”

5 грудня 2019 року у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти була проведена VI Міжнародна науково-практична конференція “Освітні інновації: філософія, психологія, педагогіка”, у якій взяли участь викладач англійської мови Косенко О.П. та майстер виробничого навчання Лісовенко Т.В.
Косенко О.П. представила свій педагогічний досвід у статті “Застосування методики проектно-орієнтованого навчання як важливий чинник розвитку ключових компетентностей учнів”, Лісовенко Т.В. – у статті “Компетентісний підхід до підготовки кваліфікованих робітників за професією “Перукар (перукар-модельєр), візажист” як один із інноваційних процесів у професійній освіті”.
Емоції переповнюють. Так можна описати внутрішній стан і настрій наших педагогів.
Розпочався захід скайп-конференцією з Дарвиш Вікторією Вікторівною, членом європейської професійної психотерапевтичної ліги, директором компанії “DMA Medhilfe”, керівником психологічного центру “Ключ до себе”, на тему “Сучасна гімназія в Германії”. Цікава презентація викликала багато запитань, дала змогу порівняти освітянські процеси в Германії і Україні.
Далі Wendi Finlayson, викладач Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, ознайомила учасників конференції на практиці з методикою організації Workshops.
Продовжили знайомитися з освітніми інноваціями у процесі майстер-класів, де дізналися більше про емоції та як ними керувати. Гралися, як діти, були активними, насолоджувалися можливістю отримати нові знання – так проходила VI Міжнародна науко-практична конференція. Ми отримали величезний позитивний заряд, яким поділимося з нашими колегами і вихованцями.
Щиро дякуємо працівникам КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту за новий цікавий формат конференції, високий організаційний рівень заходу, можливість розширити свій світогляд, і просто – порелаксувати. Успіхів вам, колеги, на освітянській ниві!