Учні Сумського ВПУ будівництва і дизайну за здоровий спосіб життя

Алкоголізм – серйозна проблема нашого суспільства. У наш час дуже важко знайти молодих людей, які б не спробували на собі вплив енергетичних напоїв. Ці молоді люди не задумуються над своїм майбутнім, що чекає їх і їхніх дітей. У подальшому вони втрачають спроможність бачити світ ясними очима. Недарма  народна мудрість говорить: «Пиття не доводить до пуття».

Але чи насправді молодь знає всю правду про цю проблему? Про негативний вплив енергетичних алкогольних напоїв на організм підлітка, їх підступну дію йшлося під час інформаційної години «Енергетичні напої – «надають крила» чи вбивають…» у бібліотеці ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну».

Ведучі заходу розповіли про причини, що викликають захворювання на алкоголізм, про його негативні наслідки, залежність від цієї проблеми та методи лікування. Учні підготували вислови відомих людей про шкідливість вживання алкоголю.

Під час  спілкування підлітки були ознайомлені з ознаками захворювання і негативним впливом цієї  звички на всі системи організму, особливо ще недозрілого.

По закінченню заходу були зроблені висновки, що альтернативою алкоголю є заняття спортом та змістовне дозвілля.

Адже,

«Твереза людина – щаслива сім’я.

Тверезі діти – здорове суспільство.

Тверезий народ – світле майбутнє!»